坂出からバスで約10分。醤の郷。
I was served a cup of cold tea by local people.
瀬戸内国際芸術祭の会場のひとつ、ここでは地元のお母さんたちにお接待をしていただきました。暑い日、冷たいお茶が美味しかった。
There are soy sauce factories in this town.
醤油のまち。歴史を感じながら、てくてくお散歩。
It’s a work of Setouchi Triennale 2016.
瀬戸内国際芸術祭の作品を巡ります。
Art in traditional buildings
家とアートのコラボ。
I had lunch.
ここでランチ。
They were delicious! I also bought bread at a bakery next to this restaurant.
糀を使った料理。美味しかった! 近くのパン屋さんで買った、糀を使ったパンも美味しかった!
I went to Sakate Port by bus, came back to Kobe by ferry.
帰りは坂出から、フェリーで神戸へ。
0 件のコメント:
コメントを投稿