2016/09/05

Shodoshima 小豆島 2

 I went to another area of Setouchi Triennale 2016, Hishio-no-sato, by bus. It took about 10 minutes from Sakate Port.
坂出からバスで約10分。醤の郷。
 I was served a cup of cold tea by local people. 
瀬戸内国際芸術祭の会場のひとつ、ここでは地元のお母さんたちにお接待をしていただきました。暑い日、冷たいお茶が美味しかった。
 There are soy sauce factories in this town.
醤油のまち。歴史を感じながら、てくてくお散歩。



 It’s a work of Setouchi Triennale 2016.
瀬戸内国際芸術祭の作品を巡ります。

 Art in traditional buildings
家とアートのコラボ。






 I had lunch.
ここでランチ。
 They were delicious! I also bought bread at a bakery next to this restaurant.
糀を使った料理。美味しかった! 近くのパン屋さんで買った、糀を使ったパンも美味しかった!
I went to Sakate Port by bus, came back to Kobe by ferry.
帰りは坂出から、フェリーで神戸へ。

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